WHAT WE DO

 

Tom van Tuijn Stedenbouw creëert innovatieve gebiedsvisies en -concepten en zet deze om in haalbare en uitvoerbare strategieën. Plan en proces zijn hierin sterk aan elkaar verbonden. We willen onze energie effectief inzetten in inspirerende processen en projecten die ruimte geven aan ontplooiing en ontwikkeling van onszelf en anderen.

 
20161109 icoontjes voor website-01.png

WE CONNECT

Interactie en samenwerking is een fundamentele houding. Onze kracht zit in de sensitiviteit om te luisteren maar ook in onze eigenzinnigheid om uit te dagen voor een beter resultaat. Het werken vanuit meerdere invalshoeken sterkt het resultaat.

20161109 icoontjes voor website-02.png

WE CREATE

We werken aan concepten en plannen. Als ontwerpers kunnen we vanuit het niets iets creëren. Het ontwerp heeft de kracht om ongebaande paden te verkennen, door de schalen heen te werken, te integreren, analyse aan ideeën te verbinden en dit vervolgens ook nog verbeelden tot een haalbare oplossing. 

20161109 icoontjes voor website-03.png

WE SEARCH

Luisteren, onderzoeken en begrijpen is basis voor het begrijpen van het complexe systeem van de stad en specifiek de mensen die er leven. We maken net zo lief gebruik van systeemanalyses als van keukentafelgesprekken. We gebruiken ontwerpend onderzoek gebruikt als instrument voor toekomstverkenning. 

20161109 icoontjes voor website-04.png

we imagine

Imagination is more important than knowledge. Vanaf de start is de verbeelding integraal, begrijpelijk, out-of-the-box en afwegend instrument tussen stakeholders en belangen. Als verbeelding van de opgave en van het potentieel is het een krachtig middel, wat verder gaat dan de blue-print. 

 

 

20161109 icoontjes voor website-05.png

WE ACTIVATE

We werken aan processen, plannen en strategieën om transformatie en (her)ontwikkeling op gang te brengen. We ontdekken en activeren bestaande energieën. We dagen daarbij de bestaande manier van werken bij het maken van de stad uit. 

20161109 icoontjes voor website-06.png

WE ORGANISE

Een maatschappij waarin de relatie tussen burger, overheid en markt verandert en talloze innovaties nieuwe mogelijkheden genereren vraagt om interacties tussen stakeholders, opgaves en kansen. We organiseren interacties en kennis tijdens bijvoorbeeld workshops, events en digitaal en staan open voor de veelheid aan waardes, interpretaties, meningen, zienswijzen en plannen.